Ceremic coating

onze

Coating

Premium ceremic coating:

Coaten

Vanaf €995,-/ excl. BTW

De ultieme afwerking: Ceremic coating voor jouw auto

Ceremic coating is het proces waarbij een vloeibare keramische substantie wordt aangebracht op het oppervlak van uw auto, die uithardt tot een duurzame beschermende laag. 

Deze geavanceerde beschermingslaag biedt bescherming tegen diverse externe invloeden, zoals UV-straling, vuil, en chemische stoffen. Bovendien heeft het een uitgesproken waterafstotende werking, waardoor waterdruppels en vuil minder gemakkelijk hechten aan de lak. Hierdoor blijft uw auto langer schoon en is het oppervlak eenvoudiger te onderhouden.

Onze werkwijze

Fase 1

 • Reinigen van de auto met een pH-neutrale pre-wash
 • Snowfoam behandeling
 • Afspuiten met de hogedrukreiniger
 • Reinigen van alle deursponningen en motorruimte basis
 • Banden, velgen en wielkasten reinigen
 • Wassen met een PH-neutrale shampoo
 • Chemische reiniging met een de-ionizer
 • Dieptereiniging van de lak (kleien)
 • Drogen met zachte droogdoek en lucht

Fase 2

 • Correctieve meervoudige polijstbehandeling. Diepe krassen worden met een roterende polijstmachine grondig aangepakt.
 • De lak wordt in meerdere stappen zorgvuldig ontvet
 • Aanbrengen van Ceramic coating hpc
 • Aanbrengen van Modesta of Brila -glascoating (type in overleg)
 • Ramen: reinigen van de binnen- en buitenzijde
 • Aanbrengen van waterafstotende detailspray
 • Reinigen van de velgen

Extra opties

 • Aanbrengen tweede laag coating
 • Aanbrengen raamcoating (alleen de voorruit: € 85,- ex. btw, alle ramen: € 175,- ex. btw)
 • Coaten van het leer met een vuil- en slijtage-werende Modesta leercoating
  (€ 195,– ex. btw)

Onze beoordelingen:

Emma de Jonge
Lees verder
Geweldige service bij ID Carcleaning! Mijn auto zag eruit als nieuw na hun grondige reiniging. Zeer professioneel en vriendelijk personeel.
Lucas Hendriks
Lees verder
Als zakelijke klant ben ik erg tevreden over ID Carcleaning. Ze houden onze bedrijfsauto's in topconditie, altijd top resultaat en met oog voor detail.
Thomas Jansen
Lees verder
Ze hebben mijn wagen weer laten glanzen en de prijzen zijn eerlijk.
Femke Molenaar
Lees verder
Uitstekende klantenservice bij ID Carcleaning. Ze luisteren naar je wensen en leveren hoogwaardige kwaliteit.
Daan Verhoeven
Lees verder
Ivy heeft mijn voertuig keer op keer weer laten stralen. Een echte aanrader!
Vorige
Volgende

Bescherm uw auto vandaag nog!

Bij ID Carcleaning zijn we gepassioneerd over het leveren van de beste zorg voor uw auto. Bent u klaar om uw auto te laten stralen? Neem dan vandaag nog contact met ons op om uw afspraak te plannen. Laat uw auto coaten door de experts bij ID Carcleaning en geniet van een prachtig resultaat.

Prijs vanaf € 995,– exclusief btw (kleine auto / enkele laag coating)

Veelgestelde vragen

Dit varieert in de gekozen behandeling, maar meestal tussen de één en 3 dagen. Soms kan het door customizen of extra werk wat langen duren. Dit bespreken we altijd met u vooraf.

Bij normaal gebruik, de auto bij voorkeur met de hand wassen en circa 20 duizend km per jaar rijden, heeft u van een dubbele glascoating zeker vijf jaar plezier van uw behandeling. Onderhoud is elke twee jaar aan te bevelen, wij kunnen dit uiteraard voor u verzorgen. De meeste klanten laten eens per jaar hun auto door ons reinigen of tussentijdse onderhoudsbeurten uitvoeren om de werking en levensduur van de gekozen behandeling te verlengen.

Bij ID Carcleaning begrijpen we dat elke auto uniek is, net als de behoeften van de eigenaar. Dit geldt ook voor het kiezen van de juiste keramische coating. Er zijn verschillende factoren die bepalen welke soort coating het beste is voor uw auto, waaronder de staat van het lakwerk, het type voertuig, de leeftijd van de auto, en uw persoonlijke voorkeuren wat betreft glans en bescherming. Daarnaast kunnen wij uw auto ook 2laags coaten voor extra bescherming. Wij adviseren u hierin t.b.v. uw wensen.

Hoewel beide coatings tot doel hebben uw auto te beschermen en te laten glanzen, zijn er belangrijke verschillen. Glascoating, vaak gebaseerd op siliciumdioxide, vormt een harde laag over uw lak, waardoor het een goede bescherming biedt tegen krassen en de weersomstandigheden. Keramische coating gaat echter een stap verder door gebruik te maken van nanotechnologie om een nog duurzamere bescherming te bieden. Deze coating hecht zich op moleculair niveau aan de lak van uw auto, waardoor een extreem duurzame, hydrofobe laag ontstaat die niet alleen beschermt tegen krassen, maar ook vuil en water afstoot, waardoor uw auto langer schoon blijft en gemakkelijker te onderhouden is. Eigenlijk zijn het dus verschillende benamingen voor dezelfde functionaliteiten. Wij adviseren u voor een passend product dat past bij uw auto en wensen.

Auto laten coaten?

De kosten voor het aanbrengen van een ceremic coating op uw auto variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type voertuig en de huidige staat van de lak. Bij ID Carcleaning erkennen we dat elk project zijn eigen specifieke kenmerken heeft, en daarom bieden we gepersonaliseerde offertes die zijn afgestemd op uw wensen.

Beoordeeld met gemiddeld
5/5

Vrijblijvende Offerte