Over Ons

ID Carcleaning

Uit een oorspronkelijke hobby voor het wassen van auto’s is ID Carcleaning ontstaan (Ivy Donders – Eigenaar), een passie die een beetje uit de hand is gelopen. Met deze toewijding in ons hart zijn we uitgegroeid tot hét adres voor autoverzorging in Tilburg en omstreken. Onze oorsprong als liefhebbers van auto’s vormt de kern van ons vakmanschap, waarmee we streven naar perfectie in het reinigen en verzorgen van voertuigen.

Wat maakt ons uniek? Onze uiterste precisie, kwaliteit en klanttevredenheid is iets wat we dagelijks te horen krijgen van onze klanten. We streven er elke dag naar om uw auto niet alleen te reinigen, maar om hem te laten schitteren als nooit tevoren. Wij behandelen elke auto alsof het van ons eigen is, met oog voor detail en precisie.

Onze trots ligt in de kwaliteit van onze service en de persoonlijke aandacht die we bieden. Als professioneel reinigingsbedrijf leveren we resultaten waar we oprecht trots op zijn. Bovendien zijn we er altijd om met onze klanten mee te denken en een passende oplossing te vinden voor hun behoeften.

Overweeg je een autoreiniging bij ID Carcleaning? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Je kunt vrijblijvend meer informatie aanvragen over onze autoreiniging en andere diensten via WhatsApp of het contactformulier. We staan voor je klaar!

ID Carcleaning - Ivy Donders

Particulier

Laat uw auto weer stralen met onze professionele reinigingsservices voor particuliere auto’s. Wij verwijderen vlekken, reinigen de bekleding en zorgen voor een schitterende glans voor zowel het interieur als exterieur. 

Zakelijk

Geef uw zakelijke wagenpark de professionele uitstraling die het verdient met onze toonaangevende zakelijke reinigingsservices. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Bestickering verwijderen

Heeft u een bedrijfswagen waarbij de bestickering nog dient te worden verwijderd? Het verwijderen van auto stickers vereist precisie, zorg en de juiste technieken. Bij ID Carcleaning staan we voor u klaar!

Polijsten

Om ervoor te zorgen dat uw voertuig er altijd op zijn best uitziet en optimaal beschermd is, bieden we een uitgebreide polijst service. Dit is een proces dat wordt uitgevoerd om de lak van een voertuig te verbeteren door kleine krassen, oneffenheden en dofheid te verwijderen.