Zakelijk

(Op locatie of in ons bedrijfspand, maandag t/m zaterdag)

onze

services

Hier vindt u een overzicht van de reinigingsservices die wij aanbieden voor particulieren:

WAGENPARK

€30,- / excl. BTW

*= op aanvraag v.a. 10 auto’s

PREMIUM +

€60,- / excl. BTW

*= vanaf 2 auto’s

DIAMOND

€75,- / excl. BTW

*= vanaf 2 auto’s

SUPREME

€110,- / excl. BTW

*= vanaf prijs

AUTO LATEN REINIGEN

Wij begrijpen dat uw bedrijfsvoertuigen niet alleen een cruciaal onderdeel zijn van uw bedrijfsvoering, maar ook een belangrijk visitekaartje zijn voor uw bedrijf. Daarom bieden wij een uitgebreide reeks professionele reinigingsservices die specifiek zijn afgestemd om aan de behoeften van uw bedrijfswagen(s) te voldoen.

Ons toegewijde team van professionals staat klaar om uw bedrijfsauto’s grondig te reinigen, zowel van binnen als van buiten. We streven naar de hoogste normen van precisie en zorgvuldigheid, zodat uw voertuigen er altijd representatief uitzien. Of het nu gaat om het verwijderen van vlekken, het reinigen van het interieur, het beschermen van uw lak tegen weersinvloeden of het zorgen voor streeploos schone ramen, bij ID Carcleaning hebben we de expertise om het allemaal aan te pakken.

Bij ID Carcleaning nemen we de zorg voor uw zakelijke voertuigen serieus, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is – uw bedrijf laten groeien. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat en ontdek hoe wij uw bedrijfswagen(s) kunnen laten stralen.

Veelgestelde vragen

Wij hanteren diverse prijzen voor onze reinigingsservices zoals hierboven is te lezen. Echter is het supreme pakket een vanafprijs, hier dient u dus een offerte voor op te vragen. Dit kan eenvoudig via ons contactformulier of neem telefonisch contact met ons op. 

De duur varieert afhankelijk van de staat van de auto en de gekozen diensten. Over het algemeen kan een professionele reinigingsservice enkele uren in beslag nemen.

Bij ID Carcleaning bieden we de mogelijkheid om auto’s op locatie te reinigen, zolang er toegang is tot water en stroom op de gewenste locatie. Onze ervaren professionals komen graag naar u toe, of het nu bij u thuis, op het werk, of een andere plek is waar u uw auto graag schoon wilt hebben.

Of u nu een reguliere autowasbeurt, een dieptereiniging, interieur schoonmaak of een specifieke behandeling nodig heeft, we staan klaar om aan al uw wensen te voldoen. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te plannen of om meer informatie te krijgen over onze mobiele reinigingsservice.

Ja, we bieden mobiele reinigingsservices voor bedrijven aan, waarbij ons team naar uw locatie komt.

Nee, zelf verkopen wij geen wasproducten, wel kunnen we u van passend advies voorzien specifiek voor uw auto.

autopoetsbedrijf tilburg

Onze beoordelingen:

Emma de Jonge
Lees verder
Geweldige service bij ID Carcleaning! Mijn auto zag eruit als nieuw na hun grondige reiniging. Zeer professioneel en vriendelijk personeel.
Lucas Hendriks
Lees verder
Als zakelijke klant ben ik erg tevreden over ID Carcleaning. Ze houden onze bedrijfsauto's in topconditie, altijd top resultaat en met oog voor detail.
Thomas Jansen
Lees verder
Ze hebben mijn wagen weer laten glanzen en de prijzen zijn eerlijk.
Femke Molenaar
Lees verder
Uitstekende klantenservice bij ID Carcleaning. Ze luisteren naar je wensen en leveren hoogwaardige kwaliteit.
Daan Verhoeven
Lees verder
Ivy heeft mijn voertuig keer op keer weer laten stralen. Een echte aanrader!
Vorige
Volgende