Particulieren

(Op locatie of in ons bedrijfspand, maandag t/m zaterdag)

onze

Services

Hier vindt u een overzicht van de reinigingsservices die wij aanbieden voor particulieren:

INTERIEUR

V.a. €50,- / incl. BTW

*= vanaf prijs
* extra optie (stoelen reinigen)

PREMIUM +

€70,- / incl. BTW

* extra optie (stoelen reinigen)

DIAMOND

€115,- / incl. BTW

* extra optie (stoelen reinigen)

SUPREME

V.a. €250,- / incl. BTW

*= vanaf prijs

INTERIEUR

Ontdek al onze premium reiniging behandelingen van hoogwaardige kwaliteit. We gaan verder dan alleen stofzuigen, met een grondige reiniging van het dashboard, de console en deurpanelen, allemaal beschermd met een extra beschermlaag. Daarnaast laten wij vlekken verdwijnen en brengen wij nieuw leven in uw interieur. Door gebruik te maken van onze professionele apparatuur in combinatie met de juiste reinigingsproducten laten wij uw auto weer stralen. 

EXTERIEUR

Daarnaast zorgen we er standaard voor dat uw auto weer glanst als u deze naar buiten rijdt. Hiervoor reinigen wij het exterieur met hoogwaardige reinigingsproducten en  nemen we uw deurdorpels en deurstijlen mee. 

Doordat wij een breed scala aan reinigingsservices aanbieden hebben wij voor elke auto de juiste aanpak. Of u nu opzoek bent naar een snelle opfrisbeurt of juist naar een diepgaande reiniging, dan bent u bij ons aan het juiste adres. 

Veelgestelde vragen

Wij hanteren diverse reinigingsservices zoals hierboven is te lezen. Echter is het supreme pakket een vanafprijs, hiervoor dient u dus een offerte voor op te vragen. Dit kan eenvoudig via ons contactformulier of neem telefonisch contact met ons op. 

De duur varieert afhankelijk van de staat van de auto en de gekozen diensten. Over het algemeen kan een professionele reiniging service enkele uren in beslag nemen.

Bij ID Carcleaning bieden we de mogelijkheid om auto’s op locatie te reinigen, indien er toegang is tot water en stroom op de gewenste locatie. Onze ervaren professionals komen graag naar u toe, of het nu bij u thuis, op het werk, of een andere plek is waar u uw auto graag schoon wilt hebben.

Of u nu een reguliere autowasbeurt, een dieptereiniging, interieur schoonmaak of een specifieke behandeling nodig heeft, we staan klaar om aan al uw wensen te voldoen. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te plannen of om meer informatie te krijgen over onze mobiele reinigingsservice.

Nee, zelf verkopen wij geen wasproducten, wel kunnen we u van passend advies voorzien specifiek voor uw auto.

Onze beoordelingen:

Coco Raaijmakers
Lees verder
Super vriendelijk en een goede, snelle service! Mijn auto zag er weer stralend uit.
Colino Tafuni
Lees verder
Auto laten poetsen en wij waren zeer tevreden. Echt een aanrader.
Rick
Lees verder
Top service! Auto weer als nieuw!
Femke Molenaar
Lees verder
Uitstekende klantenservice bij ID Carcleaning. Ze luisteren naar je wensen en leveren hoogwaardige kwaliteit.
Daan Verhoeven
Lees verder
Ivy heeft mijn voertuig keer op keer weer laten stralen. Een echte aanrader!
Vorige
Volgende