Auto polijsten in Tilburg

Om ervoor te zorgen dat uw voertuig er altijd op zijn best uitziet en optimaal beschermd is, bieden we een uitgebreide polijst service. Na enige tijd zult u merken dat de kleur van uw auto wat doffer wordt. Daarnaast kan het ook zo zijn dat er kleine zichtbare krasjes te zien zijn op uw lak. Door uw auto grondig te laten polijsten gaan de meeste krassen helemaal weg. Hierdoor lijkt uw auto weer helemaal als nieuw!

Wat houdt het polijsten in?

Het polijsten van een auto is een proces dat wordt uitgevoerd om de lak van een voertuig te verbeteren door kleine krassen, oneffenheden en dofheid te verwijderen. Het doel van auto polijsten is om de oorspronkelijke glans van de lak te herstellen, kleine krassen te verwijderen en de lak te beschermen tegen verdere schade.

Dit doen wij door uw auto eerst volledig te reinigen zodat er geen vuil meer op uw auto zit. Wanneer vuildeeltjes namelijk op de lak blijven zitten kan dat krassen en beschadigingen veroorzaken. Vervolgens wordt er als eerst grof gepolijst, dit zorgt ervoor dat de ruwheid van het oppervlak vermindert. Nadat dit is uitgevoerd zal de dofheid van de kleur al snel verdwijnen inclusief eventuele krasjes. Tot slot wordt er op de overige plekken wat fijner gepolijst zodat de gehele lak er weer als nieuw uitziet.

auto polijsten tilburg

Wanneer uw auto laten polijsten?

Het is vrijwel onmogelijk om kleine krassen en slijtage op de lak van uw auto te voorkomen. Wanneer de lak van uw auto in de loop der tijd dof wordt en kleine krassen vertoont, is het tijd om te overwegen om uw auto te laten polijsten. Voor dit type oppervlakkige beschadigingen en krasjes is polijsten de meest geschikte optie. Het is een kosteneffectieve keuze in vergelijking met het volledig herspuiten van uw auto, terwijl het vergelijkbare resultaten oplevert. Deze behandeling resulteert in een gelijkmatige lakafwerking die het licht beter reflecteert en de oorspronkelijke glans van uw auto herstelt.

Auto laten polijsten?

De kosten voor het polijsten van uw auto variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type voertuig en de status van uw auto. Bij ID Carcleaning begrijpen we dat elk project uniek is, en daarom bieden we maatwerkoffertes die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften.

Beoordeeld met gemiddeld
5/5

Maak een afspraak

  Onze beoordelingen

  Emma de Jonge
  Lees verder
  Geweldige service bij ID Carcleaning! Mijn auto zag eruit als nieuw na hun grondige reiniging. Zeer professioneel en vriendelijk personeel.
  Lucas Hendriks
  Lees verder
  Als zakelijke klant ben ik erg tevreden over ID Carcleaning. Ze houden onze bedrijfsauto's in topconditie, altijd top resultaat en met oog voor detail.
  Thomas Jansen
  Lees verder
  Ze hebben mijn wagen weer laten glanzen en de prijzen zijn eerlijk.
  Femke Molenaar
  Lees verder
  Uitstekende klantenservice bij ID Carcleaning. Ze luisteren naar je wensen en leveren hoogwaardige kwaliteit.
  Daan Verhoeven
  Lees verder
  Ivy heeft mijn voertuig keer op keer weer laten stralen. Een echte aanrader!
  Vorige
  Volgende